Tennislessen

Tennislessen
Wil je graag mee doen met de tennissport of jezelf nog een stuk verbeteren dan biedt tennisclub Rackem de mogelijkheid om tennislessen bij ons te volgen. Hiervoor is tennisclub Rackem een samenwerking aangegaan met tennisleraar Jan Hans Picek.

Tennisles competieteams
In de maand maart bestaat er de mogelijkheid om 4 zaterdagen les te nemen van onze nieuwe tennisleraar Jan Hans Picek. De groep mag bestaan uit 6 tot maximaal 8 personen. Wil je meer informatie over de tennislessen? Neem dan contact op met de tennisleraar.

Tennisles Senioren

De tennislessen voor senior leden zijn niet inbegrepen in de contributie. De tennislessen worden verzorgd tennisleraar Jan Hans Picek. De lessen worden in principe wekelijks op dinsdag gegeven in de zomerperiode van april t/m september en in de winterperiode van oktober tot en met maart ,m.u.v. vakanties en vrije dagen.

Voor deze tennislessen dien je rechtstreeks contact op te nemen met de tennisleraar Jan Hans, de vereniging is hierin geen intermediair. Wil je meer informatie over de tennislessen of een proefles volgen? Neem dan contact op met tennisleraar.


Tennisles Jeugd

De 17 zomer lessen worden in principe wekelijks gegeven in de periode van april t/m september m.u.v. vakanties en vrije dagen. De 20 winterlessenworden in principe wekelijks gegeven in de periode van oktober t/m maart m.u.v. vakanties en vrije dagen. De tennislessen zijn niet inbegrepen in de contributie.Je geeft je op voor een seizoen en de tennislessen kunnen per maand betaald worden.

Wil je meer informatie over de tennislessen of een proefles volgen? Neem dan contact op met onze jeugdbegeleider Trijntje Kroezen via telefoonnummer 06 21548694 of tennistrainer Jan Hans Picek.


Tennisleraar
Wil je meer informatie over de tennislessen of een proefles volgen? Neem dan contact op met tennistrainer Jan Hans Picek via [email protected] of telefoonnummer 06-55864288 ( bij voorkeur in de ochtend).

Wie wat waar?
De lessen vinden plaats op een dinsdag volgens een nader op te stellen schema.

Om deel te kunnen nemen aan de tennislessen moet je lid zijn van onze vereniging. Als dit het geval is kun je via de tennisleraar lessen aanvragen.

Tot gauw op de tennisbaan en, laat je talenten zien.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 591 317 525

Address

Postbus 116
7891 AC Klazienaveen