Tennislessen

Tennislessen

Wil je graag mee doen met de tennissport of jezelf nog een stuk verbeteren dan biedt tennisclub Rackem de mogelijkheid om tennislessen bij ons te volgen. Hiervoor is tennisclub Rackem een samenwerking aangegaan met tennisleraar Jan Hans Picek. Jan Hans heeft meer dan 30 jaar ervaring in de tennissport en weet jeugdleden op een goede wijze te coachen.

Wil je meer informatie over de tennislessen of een proefles volgen? Neem dan contact op met tennisleraar Jan Hans Picek via [email protected] of telefoonnummer 06-55864288 (bij voorkeur in de ochtend).

Tennisles Jeugd

In de zomerperiode april t/m september worden er wekelijks in totaal 17 lessen georganiseerd en in de winterperiode van oktober t/m maart zijn dit er in totaal 20. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties en feestdagen. Opgave voor tennislessen is voor een geheel seizoen en zijn niet inbegrepen in de contributie. De lessen kunnen eventueel per maand betaald worden.

Wil je meer informatie over de tennislessen of een proefles volgen? Neem dan contact op met onze jeugdbegeleider Trijntje Kroezen via telefoonnummer 06-21548694 of tennisleraar Jan Hans Picek.

Tennisles Senioren

De tennislessen voor senior leden zijn niet inbegrepen in de contributie. De tennislessen worden verzorgd tennisleraar Jan Hans Picek. De lessen worden wekelijks op dinsdag gegeven in de zomerperiode van april t/m september en in de winterperiode van oktober t/m maart. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties en feestdagen.

Voor deze tennislessen dien je rechtstreeks contact op te nemen met de tennisleraar Jan Hans, de vereniging is hierin geen intermediair. Wil je meer informatie over de tennislessen of een proefles volgen? Neem dan contact op met tennisleraar.

Tennisles competieteams

In de maand maart bestaat er de mogelijkheid om 4 zaterdagen les te nemen van onze tennisleraar Jan Hans Picek. De groep mag bestaan uit 6 tot maximaal 8 personen. Wil je meer informatie over de tennislessen? Neem dan contact op met de tennisleraar.

Wie wat waar?

De lessen vinden plaats op een dinsdag volgens een nader op te stellen schema.

Om deel te kunnen nemen aan de tennislessen moet je lid zijn van onze vereniging. Als dit het geval is kun je via de tennisleraar lessen aanvragen.

Tot gauw op de tennisbaan en laat je talenten zien!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 591 317 525

Address

Postbus 116
7891 AC Klazienaveen