Tennislessen

Tennislessen

Wil je graag mee doen met de tennissport of jezelf nog een stuk verbeteren dan biedt tennisclub Rackem de mogelijkheid om tennislessen bij ons te volgen. Hiervoor is tennisclub Rackem een samenwerking aangegaan met tennisleraar Jan Hans Picek. Jan Hans heeft meer dan 30 jaar ervaring in de tennissport en weet jeugdleden op een goede wijze te coachen.

Wil je meer informatie over de tennislessen of een proefles volgen? Neem dan contact op met tennisleraar Jan Hans Picek via [email protected] of telefoonnummer 06-55864288 (bij voorkeur in de ochtend).

Tennisles Jeugd tot en met 17 jaar

Gedurende het gehele jaar worden er wekelijks in tennislessen georganiseerd. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties en feestdagen.

Om te proberen mag je 4 tennislessen kennis maken met tennis. Maar nu wil je graag verder met tennis en hoe gaat dat?

Je kunt lid worden voor een periode van minimaal 6 maanden, in deze 6 maanden betaal je € 25,00 per maand. Dit bedrag is inclusief lidmaatschap van de vereniging, 1 uur tennisles per week op dinsdag of donderdag van de tennisleraar en op vrijdag om 17:00 uur is er een trainingsmoment onder begeleiding van enkele clubleden. Bij het lid worden tot 12 jaar krijg je een tennis racket cadeau, deze mag je eventueel houden ook als je na 6 maanden niet meer verder gaat met tennis. Je kan je als lid aanmelden via de website www.tcrackem.nl.          

Wil je meer informatie over de tennislessen of een proefles volgen? Neem dan contact op met onze jeugdbegeleider Trijntje Kroezen via telefoonnummer 06-21548694 of tennisleraar Jan Hans Picek.

Tennisles Senioren

De tennislessen voor senior leden zijn niet inbegrepen in de contributie. De tennislessen worden verzorgd tennisleraar Jan Hans Picek. De lessen worden wekelijks op dinsdag gegeven in de zomerperiode van april t/m september en in de winterperiode van oktober t/m maart. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties en feestdagen.

Voor deze tennislessen dien je rechtstreeks contact op te nemen met de tennisleraar Jan Hans, de vereniging is hierin geen intermediair. Wil je meer informatie over de tennislessen of een proefles volgen? Neem dan contact op met tennisleraar.

Tennisles competieteams

In de maand maart bestaat er de mogelijkheid om 4 zaterdagen les te nemen van onze tennisleraar Jan Hans Picek. De groep mag bestaan uit 6 tot maximaal 8 personen. Wil je meer informatie over de tennislessen? Neem dan contact op met de tennisleraar.

Wie wat waar?

De lessen vinden plaats op een dinsdag volgens een nader op te stellen schema.

Om deel te kunnen nemen aan de tennislessen moet je lid zijn van onze vereniging. Als dit het geval is kun je via de tennisleraar lessen aanvragen.

Tot gauw op de tennisbaan en laat je talenten zien!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 591 317 525

Address

Postbus 116
7891 AC Klazienaveen