Tennislessen

Tennislessen

Wil je graag mee doen met de tennissport of jezelf nog een stuk verbeteren dan biedt tennisclub Rackem de mogelijkheid om tennislessen bij ons te volgen. Hiervoor is tennisclub Rackem een samenwerking aangegaan met tennisleraar Jan Hans Picek. Jan Hans heeft meer dan 30 jaar ervaring in de tennissport en weet jeugdleden op een goede wijze te coachen.

Wil je meer informatie over de tennislessen of een proefles volgen? Neem dan contact op met tennisleraar Jan Hans Picek via [email protected] of telefoonnummer 06-55864288 (bij voorkeur in de ochtend).

Tennisles Jeugd tot en met 17 jaar

Gedurende het gehele jaar worden er wekelijks in tennislessen georganiseerd. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties en feestdagen.

Om te proberen mag je 2 tennislessen kennismaken met tennis. Maar nu wil je graag verder met tennis en hoe gaat dat?

Je kunt lid worden voor een periode van minimaal 6 maanden, in deze 6 maanden betaal je € 25,00 per maand. Dit bedrag is inclusief lidmaatschap van de vereniging, 1 uur tennisles per week op dinsdag of donderdag van de tennisleraar en op vrijdag om 17:00 uur is er een trainingsmoment onder begeleiding van enkele clubleden. Je kunt je hiervoor aanmelden via de website.       

Wil je meer informatie over de tennislessen voor de jeugd of een proefles volgen? Neem dan contact op met onze jeugdbegeleider Trijntje Kroezen via telefoonnummer 06-21548694 of tennisleraar Jan Hans Picek.

Tennisles Senioren

De tennislessen worden verzorgd tennisleraar Jan Hans Picek. De lessen worden wekelijks op dinsdag- en donderdagavond gegeven in de zomerperiode van april t/m september en in de winterperiode van oktober t/m maart. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties en feestdagen.

Om tennislessen te volgen moet je lid zijn van de vereniging. Deze lessen zijn niet inbegrepen in de contributie. 

Voor deze tennislessen kun je rechtstreeks contact opnemen met de tennisleraar of je kunt tijdens je aanmelding als lid aangeven dat je geinteresseerd bent in lessen. In dat geval zal de tennisleraar contact opnemen met jou.

Tennisles competieteams

In de maand maart bestaat er de mogelijkheid om 4 zaterdagen les te nemen van onze tennisleraar Jan Hans Picek. De groep mag bestaan uit 6 tot maximaal 8 personen. 

Wie wat waar?

De lessen vinden plaats op een dinsdag en donderdag volgens een nader op te stellen schema.

Om deel te kunnen nemen aan de tennislessen moet je lid zijn van onze vereniging. Als dit het geval is kun je via de tennisleraar lessen aanvragen.

Tot gauw op de tennisbaan en laat je talenten zien!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 591 317 525 (na 19:00 uur)

Address

Postbus 116
7891 AC Klazienaveen

KVK-nummer

40045205